• Lorem ipsum

Faith In Face

Geen producten gevonden...
Faith In Face

Faith in Face is er om je gezicht te redden! Faith in Face is in 2009 opgericht door een team van cosmetische experts uit Korea, Canada en het Verenigd Koninkrijk, die de koppen bij elkaar staken om cosmetica en gezichtsmaskers van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Ze richten zich op het versterken van de individuele, natuurlijke schoonheid die iedere vrouw heeft, door middel van hun kwalitatief hoogstaande huidverzorging. 

Faith in Face gezichtsmaskers

Faith in Face zoekt naar de balans tussen het natuurlijke en het ‘chemische’, met als ultieme doel de grootste zichtbare effecten op de huid. Hun producten laten je eigen schoonheid extra naar voren komen, en dat voor een betaalbare prijs. Hun retro-geïnspireerde verpakkingen zijn een reflectie van hun back-to-basics-aanpak. 

Let it Glow Hydrogel Mask

Little Wonderland heeft diverse maskers van Faith in Face in het assortiment. Is je huid een beetje moe en op zoek naar een frisse glow? Het Let it Glow Hydrogel Mask bevat AMF of Artificial Moisturizing Factor, een gepatenteerde Water Wrap-technologie met nanodeeltjes-structuur met een krachtig vermogen om vocht in de huid vast te houden. De vochtbarrière wordt versterkt, en de elasticiteit van de huid wordt verbeterd. 

Na het douchen kun je het After Shower Hydrogel Mask gebruiken, met natrium-PCA, een intens hydraterend ingrediënt dat wordt gewonnen uit natuurlijke aminozuren.

Koop Faith in Face bij Little Wonderland

Bestel je op werkdagen vóór 22:00, dan sturen wij het pakketje nog dezelfde dag naar je toe, altijd met de leukste samples. Boven de 40,- krijg je een sheet masker cadeau.