• Lorem ipsum

Ettang

Toon:
Geen producten gevonden...
Ettang

“Ettang” is het Koreaanse woord voor “deze wereld”. De gedachte achter het merk is “het bewaren van deze ene aarde waar we in leven en ademen” en dat we daarom zuinig moeten zijn op onszelf en de natuur. Daarom ontwikkelt het merk alleen veilige producten met hoogwaardige ingrediënten van moeder natuur. Alle producten zijn gemaakt in Korea en op veiligheid gecertificeerd.

Ettang gelooft in het behouden van onze aarde. Daarom doen ze er alles aan om de verpakkingen een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk te geven en voornamelijk te focussen op de productinformatie en inhoud.

Ettang gezichtsverzorging

Ettang heeft een nieuw concept ontwikkeld: gezichtsmaskers met een wegwerp verpakking gemaakt van PET plastic die geen gevaarlijke chemicaliën voor de huid bevat. De Modeling Take-Out Cup Pack Collagen is een van deze gezichtsmaskers. De Modeling pack krimpt de poriën en rectificeert de gezichtscontour tijdelijk waardoor je huid vochtig en elastisch wordt. 

Ettang kopen bij Little Wonderland

Probeer de natuurlijke producten van Ettang, en krijg een prachtig verzorgde huid. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan heb je het morgen nog in huis! Bij elke bestelling ontvang je gratis samples, en boven de €30,- ontvang je ook nog eens een gratis sheetmasker. Toch op zoek naar een ander Koreaanse huidverzorgingsmerk? Wij bieden ook een ruim assortiment van onder andere COSRX, Klairs en Missha.